jawatan kosong samsung galaxy
apple iphone
galaxy note

Cara nak logout facebook messenger dengan mudah

Cara nak logout facebook messenger dengan mudah. Anda mungkin tercari-cari cara nak logout benda alah ni kan? Login boleh tetapi bila nak logout tak boleh. Rimas jugak mesej masuk bertalu-talu dalam inbox huhu.

Cara nak logout facebook messenger dengan mudah

Jika anda pengguna smartphone atau tablet berikut adalah cara-cara nak logout facebook messenger.

1. Sentuh pada ikon Settings
2. Lepas tu cari ikon Application manager, sentuh lagi
3. Kemudian cari ikon Messenger
4. Tekan Clear data
5. Tekan Ok

Ta daa dah siap. Anda sudah pun logout pada facebook messenger. Setakat ini dahulu pertemuan kita untuk artikel cara nak logout facebook messenger dengan mudah. Semoga berjumpa lagi.


back Back

computers, computer help, computer repair, computer laptop, buy computer, laptop computers, notebook computers, computer repairs, desktop computers, computers for sale, computer desktops, computer support, gaming computers, computers on sale, computer repair shop, computer printers, computer retail, computers repair, computer tech support, fixing computer, laptops, buy pc, laptops notebooks, laptops, laptop computers, laptop notebook, buy laptop, laptop computer, compaq laptop, laptop price, laptop pc, cheap laptop computers, laptop for sale, hp pavilion laptop, hp laptops, business laptops, student laptops

iklanbiz.steprofit.com - All Rights Reserved - Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Service