jawatan kosong samsung galaxy
apple iphone
galaxy note

Kami Masih Belum Dapat Duit BR1M

Ramai Tak Dapat dan Belum Terima Bayaran BRIM pada tahun ini. Pada saat ini ada yang berjaya ada yang tidak berjaya. Kami menerima banyak aduan yang tidak putus-putus mengatakan mereka antara ramai lagi yang masih dalam proses dan masih tak dapat lagi BR1M.

Jikalau dilakukan semakan semula laporan berita sebelum ini, Timbalan Menteri Kewangan Malaysia Ahmad Maslan ada mengatakan yang mana :

pengagihan pertama : pembayaran BR1M 4.0 yang mana 4.9 juta orang terlibat akan dilakukan bayaran pada 13 Januari 2015 manakala…
pengagihan kedua : pembayaran BR1M 4.0 melibatkan 2.9 juta penerima akan dilakukan pada 12 Februari 2015

Kami Masih Belum Dapat Duit BR1M

Kenapa Ramai Tak Dapat Lagi Duit BRIM 4.0?

Tetapi malangnya masih ramai lagi, penerima BR1M yang layak belum terima bayaran BRIM sehingga ke hari ini.

AFFIN BANK BERHAD
AGRO BANK
ALLIANCE BANK MALAYSIA BERHAD
AM BANK BERHAD
AL RAJHI BANK
BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD
BANK RAKYAT
BANK MUAMALAT MALAYSIA BERHAD
BANK SIMPANAN NASIONAL (BSN)
CIMB BANK BERHAD
CITIBANK BERHAD
HONG LEONG BANK
MAYBANK
OCBC BANK
PUBLIC BANK BERHAD
RHB BANK BERHAD
STANDARD CHARTERED BANK MALAYSIA BHD

Check dan Semak Status Kredit BR1M 2015. Berjaya atau Tidak Berjaya? Kami masih belum dapat duit br1m.

Berikut beberapa aduan yang diterima.

Apa pemohon BRIM check, tertera status LULUS dan ada nama BANK, tiba-tiba hari ini ia bertukar kepada status “DALAM PROSES”. Semak dalam sistem portal e br1m tulis sudah diluluskan, malangnya selepas dekat 3 minggu masih tidak terima bayaran BRIM 2015 seperti yang dijanjikan. Ramai yang mempertikaikan kenapa dan mengapa bayaran BRIM yang sepatutnya diterima masih dalam proses.

Diharap pihak Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) mengambil perhatian dengan serius perara ini, jangan biarkan pemohon BR1M seperti “peminta sedekah” yang tertunggu-tunggu tanpa khabar berita dan makluman berita terkini daripada anda.

Sekian dulu untuk kami masih belum dapat duit br1m :(


Source and citation:http://www.beritasemasa.com.my/br1m-2015-kredit-tak-dapat-belum-brim


back Back

computers, computer help, computer repair, computer laptop, buy computer, laptop computers, notebook computers, computer repairs, desktop computers, computers for sale, computer desktops, computer support, gaming computers, computers on sale, computer repair shop, computer printers, computer retail, computers repair, computer tech support, fixing computer, laptops, buy pc, laptops notebooks, laptops, laptop computers, laptop notebook, buy laptop, laptop computer, compaq laptop, laptop price, laptop pc, cheap laptop computers, laptop for sale, hp pavilion laptop, hp laptops, business laptops, student laptops

iklanbiz.steprofit.com - All Rights Reserved - Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Service