jawatan kosong samsung galaxy
apple iphone
galaxy note

Cara dan petua merawat resdung

Ada dikalangan kita ni mesti ada masalah resdung kan. Lebih-lebih lagi yang gatalnya memang tak dapat ditahan-tahan. Bagi sesetengah pesakit lebih suka mengambil ubat atau melakukan rawatan tradisional. Jadi, kat sini saya akan kongsikan cara mengurangkan masalah resdung secara tradisional.
cara dan petua merawat resdung
Selain tu boleh juga guna kaedah ni, dengan mengisar sedikit jintan manis, kemudian bungkus dalam perca kain. Hidu setiap kali sebelum tidur. Amalkan selalu, insyaAllah mujarab. Boleh juga rebus bawang besar, kisar dan ambil airnya. Titiskan air bawang tu ke dalam lubang hidung. Sesetengah orang akan bersin berkali-kali, jangan risau, itu tindak balas biasa. Teruskan rawatan hingga benar-benar berkurangan.

Cara yang ketiga bagi cara dan petua merawat resdung adalah.
1. Ambil limau nipis 8 biji.
2. Daun pandan 10 helai, hiris halus macam bunga rampai
3. Perah limau nipis. Gaulkan sampai sebati.
4. Chemical akan terbentuk. Sapu di muka. Kalau sesuai.
5. Dalam masa 5 minit ulat resdung akan keluar melalui kulit muka. Ianya akan banyak keluar melalui kening.
6. Tarik keluar ulat resdung tersebut
7. Buat 3 kali seminggu.
8. Sesuai dilakukan antara jam 10am-3 ptg. Di katakan bahawa virus aktif ketika waktu tersebut.
8. Tekapkan kain hitam pada muka kerana ulat akan melekat pada kain hitam dan mudah untuk dilihat.

Mudah-mudahan, sekiranya cara dan petua merawat resdung ini sesuai dengan anda, amalkanlah agar kita dapat hidup sihat sehingga ke akhir hayat. Terima kasih Cik Tie di atas artikel ubat resdung secara tradisional ini. Ingat pesan Cik Tie, nak baik kenalah rajin dan buat bersungguh-sungguh. InsyaAllah sangat membantu mengurangkan resdung anda.


Source and citation:http://adanaberkat-petuaideadanpandangan.blogspot.com/2013/12/cubalah-petua-merawat-penyakit-resdung.html
http://hairul.com/blog/ubat-resdung-cara-tradisional


back Back

computers, computer help, computer repair, computer laptop, buy computer, laptop computers, notebook computers, computer repairs, desktop computers, computers for sale, computer desktops, computer support, gaming computers, computers on sale, computer repair shop, computer printers, computer retail, computers repair, computer tech support, fixing computer, laptops, buy pc, laptops notebooks, laptops, laptop computers, laptop notebook, buy laptop, laptop computer, compaq laptop, laptop price, laptop pc, cheap laptop computers, laptop for sale, hp pavilion laptop, hp laptops, business laptops, student laptops

iklanbiz.steprofit.com - All Rights Reserved - Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Service