jawatan kosong samsung galaxy
apple iphone
galaxy note

Kenapa perlu buat bisnes secara online

Orang yang hebat terus bertindak sebaik sahaja mendapat peluang sedangkan orang biasa terus berfikir tanpa sebarang tindakan. Sekiranya anda masih lagi tidak mempunyai bisnes online, sebenarnya ada telah terlepas satu peluang yang luas dan hebat yang mana telah membantu ramai orang biasa dapat menjana pendapatan yang serius dari internet.

kenapa perlu buat bisnes secara online

Ok. Saya ini bukanlah pakar bisnes, tetapi saya berkawan dengan orang-orang yang ada bisnes. Ada yang berjaya capai kejayaan tak sampai setahun, ada juga yang berjaya setelah bertahun-tahun berniaga. Tetapi di dalam bisnes online ini, ada satu kelebihan anda boleh berniaga macam-macam benda tanpa gusar sangat mengenai kerugian. Diantara sebab kenapa perlu buat bisnes secara online adalah seperti berikut.

 1. Modal rendah
 2. Risiko rendah
 3. Tidak perlu kedai
 4. Tidak perlu simpan stok
 5. Kos pengiklanan murah
 6. Tidak perlu masa yang lama untuk setup bisnes online
 7. Mudah
 8. Murah
 9. Banyak pilihan
 10. Boleh dilakukan di mana-mana sahaja
 11. Potensi pelanggan melampaui sempadan negara dan masa
 12. Tidak terikat dengan masa kerja
 13. Fleksibel
 14. Boleh bersaing dengan syarikat besar
 15. Hampir tidak memerlukan pekerja

Semoga 15 sebab kenapa perlu buat bisnes secara online ini dapat membuka minda buat mereka-mereka yang belum mahu berjinak-jinak dalam dunia bisnes online dan bagi mereka-mereka yang telah memulakan langkah, gagahkan langkah anda dengan mencari lagi ILMU dan PENGALAMAN sebanyak mungkin!

Selamat maju jaya!


Source and citation:
1) http://www.lpgnxtremepro.com/2013/07/kenapa-perlu-bisnes-online.html
2) http://www.webstudio.sifuarif.com/10-sebab-kenapa-anda-perlu-berbisnes-secara-online.html
3) http://www.hasrulhassan.com/2015/03/kenapa-ramai-suka-buat-online-business.html


back Back

computers, computer help, computer repair, computer laptop, buy computer, laptop computers, notebook computers, computer repairs, desktop computers, computers for sale, computer desktops, computer support, gaming computers, computers on sale, computer repair shop, computer printers, computer retail, computers repair, computer tech support, fixing computer, laptops, buy pc, laptops notebooks, laptops, laptop computers, laptop notebook, buy laptop, laptop computer, compaq laptop, laptop price, laptop pc, cheap laptop computers, laptop for sale, hp pavilion laptop, hp laptops, business laptops, student laptops

iklanbiz.steprofit.com - All Rights Reserved - Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Service