jawatan kosong samsung galaxy
apple iphone
galaxy note

Cara nak dapatkan banyak Like secara percuma

Cara nak dapatkan banyak Like secara percuma. Ya PERCUMA!!
Kenapa?? Tak PERCAYA??
Kalau tak percaya jangan teruskan bacaan dibawah...
Saya dah jumpa 1 cara bagaimana nak buat.
Langkah2 nya adalah seperti berikut:

1) Klik kat sini LIKETHIS
2) Lepas tu daftar secara percuma
3) Cara nak daftar lihat pada Signup
4) Kemudian isikan maklumat berkaitan dan klik pada Signup kat bawah
5) Lepas daftar, Login menggunakan username dan password yg anda daftar tadi
6) Lepas tu cek emel anda
7) Anda akan dapat satu Activation Code melalui emel
8) Masukkan Activation Code supaya anda dapat mengakses halaman ahli
9) Bila dah siap anda akan diberikan 50 points percuma
10) Untuk dapatkan Like percuma, letakkan mouse anda terlebih dahulu pada ikon Facebook Likes sebelah kanan
11) Jangan klik betul2 pada ikon tersebut, klik pada Settings
12) Akan keluar Manage Facebook Pages
13) Kemudian klik Add a Page
14) Masukkan link fanpage anda kemudian klik Add Page
13) Klik pada Refresh
14) Ubah dekat Payout menjadi 2 Points
15) Jangan letak byk sangat Points nanti rugi
16) Klik [Ok]
17) Dengan ini fanpage anda akan di Like secara automatik

Ya... AUTOMATIK!! Tak percaya lagi?? Cuba dulu baru tahu...hehe
Lepas try komen kat bawah ye...
Jgn lupa daftar kat sini dulu
LIKETHIS


Selamat mencuba!!


back Back

computers, computer help, computer repair, computer laptop, buy computer, laptop computers, notebook computers, computer repairs, desktop computers, computers for sale, computer desktops, computer support, gaming computers, computers on sale, computer repair shop, computer printers, computer retail, computers repair, computer tech support, fixing computer, laptops, buy pc, laptops notebooks, laptops, laptop computers, laptop notebook, buy laptop, laptop computer, compaq laptop, laptop price, laptop pc, cheap laptop computers, laptop for sale, hp pavilion laptop, hp laptops, business laptops, student laptops

iklanbiz.steprofit.com - All Rights Reserved - Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Service